Skidsäsongen 2016-17

Vi började åka skidor extra tidigt förra året. (Mot vad just vi brukar göra). Oktober till november var vi faktiskt i USA (Kalifornien) och åkte i bergen där. Det var bara några timmars bilfärd till L.A och det var helt fantastiskt. "Tyvärr" blev det kanske lite väl mycket fokus på fest och krök, men ibland får man ha det lite så också! Kosten var ganska dålig så vi försökte kompensera med kosttillskott, proteinpulver och liknande.

Sverige, Åre och Sälen

Sen i december kom vi så hem till vackra Sverige och hängde först i Sälen med ett gäng gamla kompisar. Julen firades hemma i Jönköping och sedan bar det av upp till Åre där vi firade in 2017. Resten av det nya året spenderades sedan i Åre (hela skidsäsongen alltså).

Vi träffade massvis med nytt gött folk och utvecklades både som skidåkare och personer. Målet för kommande skidsäsong är att spendera en stor del i Alperna. Först Val Thorens i Frankrike sedan någonstans i italien, var har vi dock inte bestämt ännu. Alperna är ändå det kanske bästa skidåkningsstället i hela världen! Vi har varit där flera gånger såklart, men nu var det 3-4 år sedan sist.

Vackra Val Thorens

Vi ska även försöka vara mer hälsosamma och inte festa så mycket. Målet är att träna på gym 2-3 gånger i veckan och sen få in cardion med skidåkning. Vi ska äta bra och använda väl utvalda bra kosttillskott. Önska oss lycka till ;)

Vad ska ni göra i vinter? Hör gärna av er!